JORNADA: novetats del conreu del llúpol

El llúpol: qualitat, cultiu i comercialització

Data: 2 de novembre 2019

Lloc: Montferri (Alt Camp, Tarragona).

Contingut:

  • Presentació del projecte Hopen i la relació amb els agricultors associats. A càrrec de: Lucie le Bouteller, tècnica agrícola (Hopen).
  • La qualitat del llúpol. A càrrec de: Fanny Madrid, tècnica agrícola (Hopen).
  • Dificultats en el conreu del llúpol ecològic. A càrrec de: Fanny Madrid (Hopen).
  • Superant el paradigma NPK i d’agricultura que fa ús dels agroquímics de síntersi en el conreu de llúpol. A càrrec de: Albert Vilardell, tècnic agrícola (Biolupulus)
  • Presentació dels projectes agrícoles que participen al festival i valoració de la collita 2019

Més informació

(Visited 39 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *