RECURS: nova edició de bones pràctiques per als complements alimentaris

AFEPADI, la Associación de las Empresas de Dietéticos y Complementos Alimenticios, ha publicat la 5a edició de la “Guia de Bones Pràctiques de Fabricació i Distribució de Complements Alimentaris” dirigit a la indústria de fabricació, distribució i emmagatzematge d’aquests suplements. La guia recull totes les novetats legislatives, les principals normes d’higiene i qualitat, així com les recomanacions de bones pràctiques pel sector.

Entre els temes tractats hi una un capítol dedicat als “requisits específics per ingredients vegetals“, que pot ser d’interés pels productors que vulguin proveïr a aquest sector, desglossat en:

  • Selecció d’ingredients vegetals.
  • Identificació de les matèries primeres vegetals.
  • Confirmació de la identificació.
  • Seguretat dels ingredients vegetals.
  • Selecció de preparacions per extractes vegetals.
  • Determinació de marcadors
  • Ràtio planta/extracte
  • Especificacions per extractes vegetals
  • Controls de qualitat dels extractes vegetals
  • Verificació del procés

Accedir a la publicació

 

(Visited 106 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *