SORTIDES: plantes comestibles de primavera

      No hi ha comentaris a SORTIDES: plantes comestibles de primavera

Les plantes comestibles de primavera – Collserola

Data: 12 d’abril 2015, 9:00 a 13:00 h.

Lloc: Collserola (Barcelona).

Contingut: durant aquest taller de camp es podrà aprendre a identificar i utilitzar algunes de les flors més representatives dels nostres prats i matollars mediterranis de l’entorn de Collserola i millorar els nostres plats i menús del dia a dia. Serà un matí de  passeig relaxat on aprendre com diferenciar les espècies comestibles de les tòxiques, així com els diferents usos tant populars com de la cuina d’avantguarda per donar bellesa, aroma i molta salut als teus plats.

Els/ les participants aprendran a:
– Identificar les principals espècies i famílies al camp, diferenciant-les de les tòxiques i d’altres semblants.
– Donar-los diferents usos comestibles ( aromàtiques, colorant, decoració, suport… ), i medicinals.
– Tenir un context científic de l’entorn mediterrani i els usos
– Conservació de les diferents espècies.

Preu: 33€ / persona (en cas de que es participi només en aquest taller: + info.)

INCLOU:
– Carpeta amb el dossier que inclou el llistat amb els noms populars, científics, hàbitat de les plantes i els principals usos de 15 espècies, bibliografia, recomanacions, …
– Assessorament posterior via e – mail: identificació d’imatges i resolució de dubtes

Grup: Màxim de 18.

Públic: Adreçat a aficionats i professionals de la cuina natural, crua, saludable o més creativa, així com a usuaris i professionals dels remeis naturals i de tècniques o teràpies amb ús de plantes: fitoteràpia, aromateràpia, dietètica, nutrició…

Dificultat: baixa – mitjana. Caminarem per senders i camins amb poc pendent. Cal que les persones estiguin acostumades al trànsit fora dels camins.
Transport: transport públic

À càrrec de: Evarist March, gastrobotànic (Naturalwalks).

Més informació i inscripcions: Per a qualsevol dubte no deixis d’escriure o trucar a l’Evarist, el teu futur professor que impartirà els tallers: info@naturalwalks.com
Tel: 934900356 / 662251059

Més informació

Les plantes comestibles de primavera – aula Barcelona

Data: 14 d’abril 2015, de 19:00 a 20:30 h.

Lloc: ‘Barcelona Cuina Natural’ C/ Berlinés, 3 (Barcelona)

Contingut: Vols aprendre a reconèixer les plantes comestibles que es poden trobar en els prats i boscos de Catalunya a la primavera? En aquest taller aprendràs a reconèixer per la seva olor, tacte, gust i aspecte, i coneixeràs els seus noms, el lloc on viuen, així com les seves prosibles usos a la cuina o la seva conservació.

Serà un taller molt pràctic i amè perquè puguis resoldre els teus dubtes d’una vegada per totes.

Els / les participants aprendran a:
– Identificar correctament les diferents espècies des de la seva principalment a través de fulles, tiges, flors i bulbs.
– Diferenciar les espècies semblants i principalment les espècies tòxiques.
– Les principals utilitats com a plantes comestibles i com conservar-les.

Preu: 20€ / persona (si es participa únicament en aquest taller: + info.)

EL PREU INCLOU
– Carpeta del taller amb noms i principals usos de les herbes -15 a 20 espècies -.
– Assessorament posterior via e-mail: identificació d’imatges i resolució de dubtes.

Grup: Màxim de 18.

Públic: Adreçat a aficionats i professionals de la cuina natural, crua, saludable o més creativa, així com a usuaris i professionals dels remeis naturals i de tècniques o teràpies amb ús de plantes: fitoteràpia, aromateràpia, dietètica, nutrició…

A càrrec de: Evarist March, gastrobotànic. (Naturalwalks).

Més informació i inscripcions: Per a qualsevol dubte no deixis d’escriure o trucar a l’Evarist, el teu futur professor que impartirà els tallers: info@naturalwalks.com
Tel: 934900356 / 662251059

Més informació

(Visited 79 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *