TALLER: usos medicinals, culinaris de fruits i destil·lació de murtra

 

Usos medicinals i culinaris dels fruits de la tardor

Data: Dissabte 22 d’octubre de 10 a 14 i de 16 a 19 hores

Lloc: Cassà de la Selva (Gironès, Girona)

Contingut: L’objectiu del taller és aprendre a fer diferents preparats medicinals i culinaris amb els fruits silvestres i cultivats que fructifiquen a la tardor en el nostre entorn.
Durant el matí passejarem per identificar les plantes de l’entorn i recol·lectar-ne els seus fruits. A la tarda farem una crema nutritiva per a la pell, xarop de magranes, vi de codony, infusions….

Preu : 45 €

Usos medicinals i culinaris de la murtra. Destil·lació per obtenir l’aigua de murtra

Data: Dissabte 19 de novembre de 10 a 14 i de 16 a 19 hores

Lloc: Cassà de la Selva (Gironès, Girona)

Contingut: La murtra és una planta aromàtica que creix en els països de la mediterrània, usada en la medicina, en la cuina i en els rituals de moltes cultures.
Durant el matí recol·lectarem fulles i fruits de murtra per a fer diferents preparats.
A la tarda destil·larem, farem licor de murtra i diferents preparats de cosmètica.

Preu: 45 €

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

Carme Bosch
info@carmebosch.cat
T. 972461334 /666727404
www.carmebosch.cat
www.cosmeticadelbosque.com

(Visited 50 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *