El rebost natural del Call
Data: 26 de novembre 2017
Lloc: Girona (a l’entrada del Museu del Call, carrer de la Força)
Contingut: Tastant la cuina jueva tot passejant per la ciutat més antiga. Un passeig on seguirem els passos d’una cuinera de la Girona medieval que cull ingredients naturals pel plat del sàbat. Des dels patis del Call fins als jardins de fora la muralla, la ciutat ofereix una gran i insospitada varietat de plantes comestibles i aromàtiques que ja són citades a la bíblia. Recorregut diferent i poc transitat per veure Girona amb una nova mirada. Una passejada on a cada parada trobarem una planta amb una tradició a la cuina de fa segles i veurem com encara perduren en les receptes de la vida moderna jueva i aprendràs a usar-les.
Durada: 2-2,5h
Públic: Adults i nens a partir de 8 anys acompanyats
Preu: 12€/adult, 6€/menor de 16 anys, gratuït per menors de 6 anys
Les visites es faran amb un mínim de 8 persones (o 6 adults amb mainada) i un màxim de 18 persones.
Organitza: Naturalwalks