ARTICLE: conservació d'aliments amb olis essencials

      No hi ha comentaris a ARTICLE: conservació d'aliments amb olis essencials

Imagen 020Tot i que l’ús de les herbes i espècies ha servit des de fa temps com a condiment, la ciència de l’alimentació els ha cercat noves aplicacions i utilitats. Una d’aquestes és la conservació dels aliments a través dels olis essencials.

La vida útil d’un producte pot augmentar-se, sense que s’alterin les característiques originals, a través de pel·lícules comestibles enriquides amb substàncies amb capacitat antimicrobiana i antioxidant.

Un dels olis essencials amb més potencial és el d’orenga, tot i que també s’esmenten altres espècies com la menta, el romaní, la llimona, l’all o la ceba.

Més informació

FONT: Consumer Eroski, 23 de setembre 2008

AUTORA: Marta Chavarrías

(Visited 73 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *