L’Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra (APRA), amb la col·laboració del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, finançat pel Ministeri d’Agricultura i amb el patrocini de Banca Privada d’Andorra (BPA), organitzen el Concurs de receptes amb plantes aromàtiques i medicinals d’Andorra.
El tema del concurs serà l’elaboració de productes amb les herbes cultivades per l’APRA en el marc dels assaigs amb plantes aromàtiques i medicinals:
– Arç blanc (Crataegus monogyna)
– Estragó (Artemisia dracunculus)
– Hisop (Hyssopus officinalis)
– Menta (Mentha viridis)
– Timonet o Serpoll (Thymus serpyllum)
– Tarongina (Melissa officinalis)
– Reina dels prats o Ulmària (Filipendula ulmaria)
Per tant l’ingredient principal de les receptes o un dels ingredients predominants ha de ser una d’aquestes plantes.
Es podran presentar receptes en cadascuna d’aquestes categories:
– Alimentació (condiments, receptes de cuina, begudes…)
– Salut (barreges d’infusions, xarops, cosmètics, ungüents…)
– Ambientació (sabons, flor seca, perfums…)
Pingback: NOTICIA: novetats àrea de productes secundaris del bosc «