Anàlisi Sensorial
Curs de formació contínua presencial
Contingut: La participació dels sentits té un paper importantíssim en les decisions quotidianes. L’anàlisi sensorial utilitza els sentits com a eines de mesura per la descripció objectiva de productes com aliments, fàrmacs, pinsos, cosmètics, detergents, teixits, etc. Malauradament la utilització de l’anàlisi sensorial objectiu no és freqüent per la seva dificultat logística i tècnica.
El curs que es presenta tracta l’anàlisi sensorial com a disciplina científica, explicant les tècniques i aplicacions. A la vegada es prepara als estudiants per a la constitució de panels entrenats o la gestió de panels de consumidors. Finalment s’apliquen els fonaments teòrics-pràctics adquirits a l’avaluació sensorial de diversos productes representatius de les problemàtiques que ha de resoldre l’anàlisi sensorial.
Adreçat a: professionals d’empreses agroalimentàries, químiques, farmacèutiques, cosmètiques i tèxtils. Professionals del món de la restauració.
Crèdits: 8 ECTS (60 hores lectives)
Dates de realització: Inici:05/02/2016 Fi:12/03/2016
Horari: Divendres 16:00 a 21:00Dissabte 09:00 a 14:00
ESAB – Escola Superior d’Agricultura de Barcelona
Campus del Baix Llobregat. Ed. D4
Av. del Canal Olímpic, s/n
Castelldefels
Import de la matrícula: 1.600 €
Idioma d’impartició: Espanyol
Inscripció oberta fins l’inici del curs o fins l’exhauriment de places.
Sessió Informativa del curs de formació contínua en Anàlisi Sensorial
El dijous 21-01-2016, a les 18:30, tindrà lloc al Tech Talent Center (Badajoz, 73. Barcelona) una sessió informativa del curs de formació contínua en Anàlisi Sensorial.
La sessió està indicada per a totes aquelles persones que desitgin conèixer els detalls del programa i vulguin aclarir dubtes.