NOTICIA: 2on premi nacional de Tierra de mujeres pel Jardí dels sentits

El projecte El jardí dels Sentits”, que va presentar la Carme Bosch al premi “Tierra de Mujeres” de la Fundación Yves Rocher, amb el recolzament del Consorci de les Gavarres, va quedar en segon lloc, sense cap guany, al premi internacional del públic a internet amb 1267 vots i va rebre el 2on premi nacional, en la 6ena edició espanyola, dels premis “Tierra de Mujeres” organitzat per la “Fundación Yves Rocher”.

El 2on premi nacional va ser lliurat el dimarts, 9 de febrer a la residència de l’ambaixador francès a Madrid amb una dotació econòmica de 5.000 €.

Segons la Carme Bosch, dinamitzadora del projecte, “aquests dos reconeixements m’animen moltíssim a tirar endavant aquest projecte amb el que porto somiant des de fa més de 20 anys”.

Però el premi de 5.000 € no es suficient per construir el jardí dels sentits. Aquesta dotació econòmica permetrà fer el disseny inicial i redactar-ne el projecte executiu. Un cop fet el projecte, el Consorci de les Gavarres es compromet a buscar ajuts per construir el Jardí dels sentits a Can Vilallonga a Cassà de la Selva.

Com que només compten amb un primer ajut econòmic per a desenvolupar el projecte, s’ha decidit crear l’associació sense ànim de lucre ”Amics de l’escola de les flors” per tal de:

  • Recolzar el projecte del Jardí dels Sentits i vetllar per la seva execució i ús públic.
  • Donar a conèixer el Jardí dels Sentits i l’espai d’interès natural de Les Gavarres.
  • Compartir i transmetre el coneixement etnobotànic de la regió, que es troba en perill de desaparèixer.

L’Associació d’amics de l’escola de les flors és una associació oberta a persones interessades per el mon de la natura, l’art i la salut.

L’Associació d’amics de l’escola de les flors recolzarà el projecte educatiu, artístic i divulgatiu que  porta a terme Carme Bosch.

L’Associació d’amics de l’escola de les flors col·laborarà en la organització d’activitats:

  • Visites guiades, tallers, conferències, exposicions, projectes educatius i expositius, etc. relacionats amb els usos tradicionals i actuals de les plantes de l’entorn.
  • Organització i col·laboració en jornades, congressos i col·loquis.

L’associació d’amics de l’escola de les flors es reunirà periòdicament per debatre, actualitzar i renovar els seus objectius i activitats.

Els socis tindran descomptes pels cursos que organitzem des de l’associació i pels cursos que organitza Carme Bosch.

S’adjunta el formulari d’inscripció per recollir les vostre dades. Ens el podeu reenviar a: amicsescolaflors@carmebosch.cat o, per correu postal, a L’escola de les Flors c/del Molí núm. 8. 17244 Cassà de la Selva.

Quotes: podeu escollir la que més s’adeqüi a les vostres possibilitats econòmiques: quota gratuïta (aturats, estudiants…), 20 €/any, 30 €/any, 50 €/any, altra.

Butlleta Amics Escola de les Flors

(Visited 61 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *