SORTIDA: visites al turó dels sentits de Vegetalia

 

Tornen les visites al Turó dels Sentits!

Data: 11 de maig 2014, 10:00-13:30 h

Lloc: Mas Montserrat, Castellcir (Barcelona).

Contingut: Aquest diumenge 11 de maig comencem la temporada de visites al lloc més màgic de Vegetàlia: el Turó dels Sentits. Aquells que vulguin gaudir d’un matí ple de natura i salut, ho podran fer a Mas Montserrat amb una visita guiada al Turó, un esmorzar i un taller.

 El Turó es descobrirà passejant descalç sobre un camí de pinyes, palla i argila i que permetrà experimentar els seus beneficis sobre la salut. A la vegada, es coneixeran les diverses plantes medicinals, aromàtiques i culinàries que l’adornen. Un cop experimentada l’energia del Turó, s’esmorzarà amb els nostres productes ecològics i naturals. La sessió acabarà amb un taller, que aquest diumenge serà sobre “benestar a partir d’automassatges i massatges als peus”. Amb l’ajuda d’una reflexòloga, s’aprendrà a tractar els dolors quotidians a partir de l’estimulació de certs punts dels peus.

 L’activitat, que començarà a les 10 h i acabarà al voltant de les 13.30 h, té un cost de 12 € pels adults i de 6 € pels nens fins a 8 anys.

Les places són limitades, així que si voleu venir, confirmeu la vostra assistència amb antelació a turodelssentits@vegetalia.com.

Les visites i els tallers del Turó tindran lloc cada 15 dies (menys a l’agost) els dissabtes o diumenges i fins al 4 d’octubre. Els tallers impartits seran diferents a cada visita i s’alternaran per tractar la reflexologia podal, la cosmètica natural, la cuina saludable i també es dedicaran als més petits amb tallers infantils.

Més informació

(Visited 70 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *