Taller de condiments per a la cuina
Data: 16 de juliol 2016, 10:00 a 13:30 h
Lloc: Turó dels Sentits, VEGETALIA Mas Montserrat, Castellcir (Moianès, Barcelona).
Contingut: Serà una activitat en l’estreta relació entre les herbes aromàtiques i medicinals amb la cuina. Començarem la visita coneixent les diverses plantes medicinals, aromàtiques i culinàries que conformen aquest lloc tan especial, comentant les propietats de cadascuna d’elles. Seguidament farem un passeig pel turó caminant descalços sobre un camí de textures com ara pinyes, palla i troncs i que permetrà experimentar els seus beneficis sobre la salut.
La visita també inclou un esmorzar amb productes ecològics i naturals de Vegetalia. La sessió acabarà amb un taller molt pràctic que aquest dissabte se centrarà en elaborar un boquet garni, que és un farcell d’herbes armàtiques i culinàries perquè ens surtin plats deliciosos des de la cuina de casa. També farem un preparat d’herbes provençals per a la cuina però aquest amb força herbes medicinals. L’alimentació, la nostra medicació.
A càrrec de: Josep Maria Garcia Bolea.
Organitza: VEGETALIA
Inscripcions: 12 € Adults i 6 € nens (fins a 10 anys)
Consulteu les ofertes per a famílies, grups i clients (establiments comercials i distribuïdors)
Confirmeu assistència a turodelssentits@vegetalia.com o 93 866 61 61