TALLER: farmaciola natural

      No hi ha comentaris a TALLER: farmaciola natural

Visita guiada al Turó dels Sentits + taller de farmaciola natural

Data: 5 de juny 2016, de 10:00 a 13:30 h

Lloc: Turó dels Sentits, Mas Montserrat, Castellcir (Moianès, Barcelona).

Contingut: Ens apropem al solstici d’estiu i l’espernallac, la farigola, la sempreviva…ja han florit! Us convidem a viure-ho!.

Començarem la visita coneixent les diverses plantes medicinals, aromàtiques i culinàries que conformen aquest lloc tan especial, comentant les propietats de cadascuna d’elles. Seguidament farem un passeig pel turó caminant descalços sobre un camí de textures com ara pinyes, palla i troncs i que permetrà experimentar els seus beneficis sobre la salut.

La visita també inclou un esmorzar amb  productes ecològics i naturals de Vegetalia. La sessió acabarà amb un taller molt pràctic que aquest diumenge se centrarà en elaborar un oli de cop amb hipèric, un oli amb múltiples propietats a part de minimitza els efectes dels cops, i un alcohol de romaní per cames i braços fatigats. Us podreu endur a casa els dos productes que prepararem.

Organitza: Vegetalia, amb la col·laboració de EcoglobalBCN

Preu:  12 € Adults i 6 € nens (fins a 10 anys). Consulteu les ofertes per a famílies, grups i clients de Vegetalia (establiments comercials i distribuïdors).

Inscripcions: Confirmeu/reserveu assistència a turodelssentits@vegetalia.com o 93 866 61 61

Més informació

(Visited 97 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *