Taller de Farmaciola natural per l’hivern
Data: 30 de novembre 2019, 10:00 h.
Lloc: Parc de les Olors de Celrà (Gironès, Girona).
Contingut: visita guiada al parc on s’aprendrà a identificar les plantes medicinals i les seves propietats. Es farà una preparació de tintura, olemacerat i xarop per l’hivern.
Preu: 15 €
Inscripcions: 662196236 (places limitades).
Taller d’aplicacions de les PAM: aplicacions culinàries
Data: 30 de novembre 2019, 9:00-18:00 h
Lloc: Parc de les Olors del Serrat, Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental, Barcelona).
Contingut: El paper de les plantes aromàtiques i medicinals a la cuina: més que herbes per donar gust. Com aplicar-les a la cuina. 10 plats on les plantes són les protagonistes.
Preu: 35 €
Inscripcions: Forma part del Mòdul 4: Tallers d’aplicacions de les PAM, del curs Fes de les PAM un negoci.
Visita guiada al Parc de les Olors del Serrat
Data: 1 de desembre 2019, 11:00 h
Lloc: Parc de les Olors del Serrat, Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental, Barcelona).
Contingut: La visita és una experiència per conèixer les plantes Aromàtiques i Medicinals que són presents al Parc de les Olors segons el moment de l’any. El guiatge ens permet tenir un contacte directe amb les plantes i les seves propietats tot olorant-les, tastant-les, fent perfums amb les mans i sorprenent-nos
Preu: 6,5 € adults (nens gratuit).
Cuinar per Nadal…luxe saludable amb herbes
Data: 15 de desembre 2019, 11:00 h
Lloc: Parc de les Olors del Serrat, Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental, Barcelona).
Contingut: El Nadal està a punt d’arribar. I amb la seva arribada, moltes famílies comencen a idear els plats que prepararan per celebrar les dates assenyalades. Tradicionalment, els menús que s’elaboren en aquestes dates tenen una excessiva aportacio calòrica. No obstant això, és possible crear menús apetitosos i saborosos sense deixar de banda una alimentació saludable. Durant el taller, s’oferiran alternatives originals i saludables per als diferents menjars que preparem per les celebracions nadalenques. Al final de la jornada, menjarem amb les creacions culinàries que hem preparat.
Preu: 25 € adults (15 € nens).