Males herbes. Brots i fulles tendres de primavera
1a Jornada del cicle de tallers: plantes espontànies d’ús culinari
Data: 26 d’abril 2015
Lloc: El Pont de l’Armentera (Tarragona).
Contingut: reconeixement, recol·lecció, elaboració de plats i degustació d’herbes silvestres.
A càrrec de: Guillem Figueras i Natacha Filippi, historiadors i recol·lectors de plantes espontànies comestibles.
Programa:
- 10:00 h. Arribada al restaurant Selmellà.
- 10:30 h. Passejada per l’entorn.
- 12:30 h. Taller de cuina.
- 14:30 h. Taller degustació, acompanyat de vins aromatitzats.
Preu: 40 €
Inscripcions: abans del 20 d’abril.
Més informació:
- Guillem, malesherbesalplat@gmail.com, 657168058.
- Gaetano, restaurantselmella@gmail.com, 633523590
(Visited 186 times, 1 visits today)
Reblogged this on Celler-Adocse.