WEBINAR: la ciència de la etnobotànica

      No hi ha comentaris a WEBINAR: la ciència de la etnobotànica

Plants, people & culture: The science of ethnobotany

Data: 17 de setembre 2020, 14:00 – 15:00 EDT (8:00 – 9:00 hora Barcelona)

Lloc: en línia

Contingut: conversa amb Michael J. Balick i Paul Alan Cox, dos dels principals etnobotànics del món. En aquest seminari web, Balick i Cox parlaran del seu llibre recentment publicat, Plants, People & Culture: The Science of Ethnobotany; compartiran històries del seu treball de camp a pobles remots de tot el món, i discutiran les maneres en què el nostre passat i el nostre futur estan profundament entrellaçats amb les plantes.

A càrrec de:

  • Michael Balick és vicepresident i director de l’Institut de Botànica Econòmica i comissari sènior de filecologia al Jardí Botànic de Nova York. Ha estudiat la relació entre plantes, persones i cultura a la vall de l’Amazònia, Amèrica Central i del Sud, Orient Mitjà, Àsia i Oceania.
  • Paul Alan Cox, reconegut per la revista Time com a “heroi de la medicina” per la seva recerca etnobotànica de nous medicaments, va rebre el Goldman Environmental Prize pels seus esforços de conservació amb els pobles indígenes. Va fundar l’organització de conservació de l’illa Seacology i és director dels laboratoris de química cerebral a Jackson Hole, Wyoming.

Organitza: American Botanical Council

Més informació

(Visited 91 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *