TALLER: usos medicinals i culinaris dels fruits de la tardor

      No hi ha comentaris a TALLER: usos medicinals i culinaris dels fruits de la tardor

Usos medicinals i culinaris dels fruits de tardor

Data: 6 d’octubre 2018

Lloc: Cassà de la Selva (Gironès, Girona).

Contingut: L’objectiu del taller és aprendre a fer diferents preparats medicinals i culinaris amb els fruits silvestres  i cultivats que fructifiquen a la tardor a Catalunya. Durant el matí es farà una passejada per identificar les plantes de l’entorn i recol·lectar-ne els seus  fruits, a la tarda es farà amb la poma del ciri una crema nutritiva per a la pell, xarop de magranes,vi de codony, infusions, etc.

A càrrec de: Carme Bosch, divulgadora d’etnobotànica aplicada i mestra artesana.

Preu: 45 €

Més informació

 

(Visited 236 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *