SORTIDES: cuina i botànica amb la Calèndula

      No hi ha comentaris a SORTIDES: cuina i botànica amb la Calèndula

El restaurant la Calèndula proposa diferents activitats aquest mes de maig

Sopars maridats de la Cuina de l’Empordanet, amb el celler Mas Vida

Data: 10 de maig 2019, 21:00 h.

Lloc: La Calèndula, Regencós (Baix Empordà, Girona)

Preu: 65 €

Més informació

Classe de cuina, gastronomia i begudes amb flors

Data: 16 de maig 2019, tarda.

Lloc: Aula Gastronòmica de l’Empordà, Vall-llobrega

Showcooking: La cuina de les Flors

Data: 20 de maig, 16:00 h

Lloc: Fira de Cardedeu (Vallès Oriental, Barcelona)

Passejada botànica i sopar maridatge

Data: 24 de maig 2019

Lloc: Camins del Quermany

Contingut: passejada botànica amb el perfumista Ernesto Collado de BravaNariz y la xef Iolanda Bustos, i posterior sopar maridatge amb les aromes capturades del Quermany. El menú inclou el perfum i la passejada

Preu: 85 €

Més informació

Contacte972 303 859

(Visited 57 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *