RECURSOS: selecció d’idees innovadores en productes forestals no fusters

INCREDIBLE Open Innovation Challenge

Tens una solució o una idea de negoci interessat que pugui resoldre reptes tecnològics, socials o ambientals pels productes forestals no fusters (PFNF)?

L’INCREDIBLE Open Innovation Challenge seleccionarà les 5 idees més innovadores que tinguin potencial per incremental el valor ambiental, econòmic o social dels productes mediterranis (resines, plantes aromàtiques i medicinals, suro, bolets i tòfones, fruits secs i del bosc, etc.).

Els cinc guanyadors seran convidats a participar al programa d’acceleració d’empreses del projecte INCREDIBLE, dissenyat pel soci ETIFOR junt amb un equip internacional d’experts del sector. Aquesta formació intensiva de 10 dies tindrà lloc a l’Agripolis Campus (Pàdua, Itàlia) i cobrirà totes les despeses. Els participants tindran l’ocasió de llançar les seves idees gràcies als seminaris, suport dels mentors i experts i als tallers previstos.

Es poden aportar idees als reptes dels PFNF identificats a la primera fase del projecte INCREDIBLE. En el cas de les plantes aromàtiques i medicinals són:

  • Donar suport a les capacitats de producció i comercialització.
  • Gestió dels recursos naturals i a la conservació de la biodiversitat
  • Adjust del marc legal.
  • Certificació i traçabilitat

Data límit: fins l’agost 2019

Més informació

(Visited 108 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *