ARTICLE: propietats antioxidants de la cúrcuma

      No hi ha comentaris a ARTICLE: propietats antioxidants de la cúrcuma

Recentement, espècies i herbes aromàtiques s’identifiquen com a components dietètics amb nombroses substàncies fitoquímiques, moltes de les quals contenen una important activitat antioxidant. Per això, el nombre de publicacions que estudien els efectes sobre la salut d’aquests components està creixent de forma significativa.

En l’ampli ventall de compostos antioxidants es troba la cúrcuma i, més concretament, els curcuminoides i el seu principal component, la curcumina, els efectes de la qual en relació a la salut han estat revisats per investigadors de la Universitat de Granada. Se li ha trobat activitat antioxidant, antiinflamatòria i immunomoduladora, aplicable en malalties cròniques amb base inflamatòria, com l’arteriosclerosi, el càncer, la diabetis, les malalties gàstriques, hepàtiques i intestinals, així com durant el desenvolupament d’alteracions neurodegeneratives, oculars i respiratòries.

Més informació

AUTOR: Maria Manera

FONT: CONSUMER EROSKI

(Visited 48 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *