Bolets i herbes de tardor: identificació, collita i usos
Dates: del 30 d’octubre al 13 de novembre 2013, 16:00 a 19:00 h
Lloc: Edifici FUB (Escola Agrària de Manresa). Av. Universitària, 4-6. Manresa (Barcelona)
Contingut: Aquest curs s’adreça a totes aquelles persones que volen apropar-se a la natura amb una mirada conservacionista, per recuperar el saber popular sobre els usos culinaris i remeiers de l’esplèndid rebost que és el bosc a la tardor, tot donant-los eines per a reconèixer i aprendre a fer servir els bolets, els fruits silvestres i les plantes aromàtiques i medicinals.
Programa:
- 30/10/13. Elaboració de vins, xarops i conserves dels fruits i bolets de tardor. A càrrec de: Neva Añó, artesana elaboradora de cremes, sabons naturals i remeis casolans. Formació en fitoteràpia.
- 06/11/13 i 13/11/13. Reconeixement dels principals bolets, herbes i fruits de tardor. A càrrec de: Esteve Padullés. Experiència com a herbolari i recol·lector de plantes medicinals.
- 16/11/13. Sortida de reconeixement i recol·lecció de bolets. A càrrec de: Marc Estevez. Dietista, expert en bolets i autor de diversos llibres sobre bolets.
Organitzador: L’Era, Espai de Recursos Agroecològics
Preu curs: 75,00 euros (abans del 25 de novembre).