CURSOS: plantes medicinals i salut

      No hi ha comentaris a CURSOS: plantes medicinals i salut

Plantes medicinals i salut

Dates: 19 i 26 de novembre i 3 i 7 de desembre 2014. Dimecres, 18-21h. Al Jardí Bot., diumenge 7/12, 10-13h

Lloc: Ecocentre, c/Mallorca 330, Barcelona (08037). <M>: Verdaguer

Contingut:  Cicle de càpsules formatives de 3 hores cada una. Permetran aprendre a estar molt més sans i saludables, gràcies als beneficis que ens aporten les plantes aromàtiques i medicinals mediterrànies. Adreçat a tots aquells que volen, a partir d’aquesta tardor, cuidar-se de manera fàcil i pràctica, i aprendre a fer-se els seus propis preparats sans i naturals a partir de les plantes medicinals.

Programa:

  • 19/11. Cuida’t: Preparem el nostre cos per l’hivern. Es coneixeran les principals plantes i preparats a base d’herbes que enforteixen el nostre cos i reforcen el sistema immunològic, per tal d’estar ben forts i sans aquest hivern. Es prepararà una tintura d’equinàcia, que es podrà portar després a casa.
  •  26/11. Mima’t: Fem una crema hidratant corporal. S’aprendrà a fer cremes, ungüents, decoccions, xarops i d’altres preparats. Es farà una crema hidratant i regeneradora amb ingredients naturals i ecològics, per regalar-nos-la nosaltres, o de cara a les festes nadalenques.
  •  03/12. Relaxa’t amb l’Aromateràpia. Es descobrirà què és l’aromateràpia, quins son els seus usos, i com es pot canviar el nostre estat d’ànim gràcies als diferents olis essencials. Es prepararà un oli de massatge, relaxant o activador, per nosaltres o de cara a les festes nadalenques.
  •  07/12. Visita guiada al Jardí Botànic. Es coneixerà de manera pràctica quines son les principals plantes aromàtiques i medicinals del nostre entorn, i les seves aplicacions més importants. S’acabarà amb un taller pràctic d’esqueixos, per aprendre a reproduir les plantes que trobem al camp.

Preu: 28€/sessió (25€/sessió, fent les 3 sessions d’aula); 10€ la visita al Jardí Botànic amb taller d’esqueixos.

Inclou: Els materials que farem servir a les pràctiques, i les elaboracions que s’enduran els participants.

Inscripcions: Telèfon: 615-265.265, Mail: ecoglobalbcn@gmail.com

Més informació

(Visited 47 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *