ESDEVENIMENT: trobada de flora medicinal catalana

      No hi ha comentaris a ESDEVENIMENT: trobada de flora medicinal catalana

Trobada de Floracatalana.net

Data: 26 de gener de 2013.

Lloc: Centre cívic la Fàbrica, a Celrà (Girona).

Adreçat a: aficionats a les plantes, professionals de molts sectors (botànics, etnobotànics, farmacèutics, herbolaris, ecòlegs, ambientòlegs, educadors ambientals, tècnics de medi ambient, mestres, professors, agricultors, ramaders, apicultors, artesans, cuiners, jardiners, turisme rural, etc.), associacions i altres entitats públiques o privades que treballen en l’estudi, la difusió o la protecció del patrimoni natural i cultural, ajuntaments, etc.

Contingut: tallers i trobades de grups sobre la flora i usos medicinals de les plantes

  • Aprendre a treballar a la intranet i obtenció dels permisos que calen per fer-ho. Organització d’activitats: protocol a seguir . Imatges d’escàner i de camp: treballs i protocols a seguir.
  • Aprendre a utilitzar el web: que hi ha, a qui va dirigida la informació que inclou la pàgina, com cercar, utilitats, etc.

  • Organització del grup “Usos de les plantes”: entrevistes d’etnobotànica i recollida d’usos, tractament de la informació i publicació al web. Els noms de les plantes: com s’hauria d’exposar aquesta informació en les fitxes.
  • Et fa servei la informació que publiquem?, t’agradaria tenir informació específica del teu municipi o àmbit de treball?. Vols ajudar-nos?, vols compartir les teves activitats amb nosaltres?, tens propostes per fer-nos?…. T’escoltem!
  • Itineraris: sortida per enregistrar un petit circuit pels entorns de municipi, descarregar-lo a l’ordinador i veure’n el procés de construcció.
  • Cistelleria, fustes i tints.

Reunió/assemblea (màxim 2 hores): a partir de les 5 de la tarda.

Parlem del dia a dia del web, de l’estructura que estem construint per consolidar el projecte i de les propostes de futur.

Exposició de fustes (al voltant de 130 espècies): durant tot el dia.

Projecció de la pel·lícula “Gavarres, expressions d’un paisatge”

Més informació

(Visited 61 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *