JORNADA: crida a fer de voluntari a la jornada de les plantes oblidades

Vine a fer de voluntari a la 3a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades 2018 Eixarcolant

T’agrada la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades? Vols contribuir a fer-la possible des de dins? Voluntari, no hi fots faltar!

El dia 7 d’abril del 2018 tindrà lloc la tercera edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, però per fer-la possible calen més d’un centenar de voluntaris, sense els quals la Jornada no seria possible.

Et convidem a participar com a voluntari/a  de la 3ª edició de la JORNADA GASTRONÒMICA DE LES PLANTES OBLIDADES que tindrà lloc el dia  7 d’abril del 2018 a Igualada. Per tal de fer-ho només has de respondre el formulari que trobaràs en el següent enllaç i ben aviat ja ens posarem en contacte amb tu.

https://goo.gl/forms/DMBv8DXew73OySXl1

En el formulari podràs triar l’horari,  els àmbits en els quals et vindria de gust col·laborar, i d’altres aspectes per tal que l’experiència sigui d’allò més gratificant. I no pateixis si no tens coneixements sobre el tema, per moltes de les tasques no són pas necessaris, tothom pot aportar el seu granet de sorra.

Et convidem a treure l’agenda i reservar-te el dia 7 d’Abril. La Jornada que té com a objectiu recuperar i actualitzar els coneixements tradicionals de la vegetació per tal d’avançar cap a un model agroalimentari més sostenible, saludable i just. Gràcies a tu la tornarem a fer possible, moltes gràcies!

Atentament
Col·lectiu Eixarcolant

(Visited 94 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *