JORNADA: menta a la cuina

      1 comentari a JORNADA: menta a la cuina

Jornada tècnica PATT

Botànica a la cuina. Espècies, herbes i flors

Data: 8 de juny 2019

Lloc: 9è Mercat de les espècies, Argençola (Anoia, Barcelona)

Contingut: En aquesta jornada tècnica es parlarà de la menta i els poniols de Catalunya. El principal component actiu i aromàtic són els olis essencials. Però cal que abans de res, ens situem entre la varietat de plantes distribuïdes i cu ltivades en el territori català, que s’anomenen popularment menta o poniol. Per aquest motiu, s’iniciarà la jo rnada aprofundint en les característiques botàniques i els hàbitats on les podem trobar.

Programa:

  • Mentes i poniols a Catalunya, visió botànica i hàbitat. Presentació del Grup Local de Flora Catalana de l’Altiplà de la Segarra.
  • Mentes i poniols de Catalunya. Etnobotànica alimentària i curativa. A càrrec de: Dra. Teresa Garnatje, CSIC – Institut Botànic de Barcelona.
  • Menta. Aplicacions terapèutiques i evidència científica. A càrrec de: Ester Risco, professora associada de la Facultat de Farmàcia de la UB i d’IQS de Recerca i Desenvolupament de producte a nivell industrial.

Més informació

(Visited 161 times, 1 visits today)

One thought on “JORNADA: menta a la cuina

  1. Pingback: FIRA: El mercat de les espècies del 2019 anirà sobre la menta – InfoPAM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *