JORNADA: usos culinaris i terapèutics del timó

      No hi ha comentaris a JORNADA: usos culinaris i terapèutics del timó

Jornada PATT

Botànica a la cuina. Espècies, herbes i flors: el timó

Data: 6 de maig 2023, de les 10:00 a les 12:00 h.

Lloc: Fira Gastronòmica de la Sènia (Montsià, Tarragona).

Contingut: En aquesta jornada s’aprofundirà en el coneixement popular i científic del Thymus vulgaris, una de les plantes més conegudes i utilitzades.

Programa:

  • 10:20 h. Usos terapèutics de la planta. L’oli essencial i les seves peculiaritats. Sra. Mònica Segura. Escola Agrària d’Amposta
  • 10:50 h. Timó a la cuina: com introduir les plantes silvestres en la nostra dieta. Sra. Vanesa Bustos. Cuinera i docent.

Inscripcions

Més informació

(Visited 50 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *