NOTÍCIA: increment del consum de complements alimentaris a base de plantes

Segons un informe de l’American Botanical Council els complements alimentaris han experimentat un fort creixement durant els darrers 10 anys als Estats Units. Els experts del sector consideren que, en general aqusta tendència a l’alça mostra l’interès dels consumidors en incorporar aquests productes a la seva dieta.

L’informe matitza que el canal on hi té més repercussió el l’online, amb 11,4% de les vendes, seguit dels supermercat i farmàcies (incrment del 9,4%) i les botigues especialitzades i herbolaris (3,6%).

Per ingredients, les majors vendes van ser de productes on l’ingredient principal va ser el malrubí (Marrubium vulgare), equinàcia (Echinacea sp.), saüc (Sambucus nigra i S.canadensis), cúrcuma (Curcuma longa), nabiu vermell (Vaccinium macrocarpon) i fulla d’heura (Hedera helix).

El que va tenir més increment de la demanda va ser el Cannabidiol (CBD) (Cannabis sativa)  amb un 872%, promocionat per a l’anxietat, insomni, addictió de drogues i acnés, i l’extracte de baies de saüc amb un 111%, esperonat per part de la temporada de grip i per la seva promoció com a reforçant del sistema immunitari. D’altra banda, destacar el decreixement de les vendes del té verd aquest el darrer any,

Font: Mi Herbolario, El consumo de complementos alimenticios a base de plantas, al alza. 22/09/2020

Més informació

(Visited 87 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *