NOTICIA: tast d'herbes cultivades a Andorra

      No hi ha comentaris a NOTICIA: tast d'herbes cultivades a Andorra

olisAmb el patrocini de la Banca Privada d’Andorra, el passat dissabte 19 de setembre de 2009, va tenir lloc a l’hotel Crowne Plaza (Holiday Inn) a Andorra la Vella, un tast d’infusions i olis macerats amb herbes aromàtiques cultivades en les parcel·les experimentals de diversos socis de l’Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra (APRA), sota la supervisió tècnica de l’Àrea de Productes Secundaris del Bosc, del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

Es va poder tastar infusió de tarongina (Melissa officinalis), menta (Mentha sativa), poliol (Mentha pulegium)), hisop (Hyssopus officinalis) i serpoll (Thymus serpyllum), i olis condimentats amb estragó (Artemisia dracunculus), orenga (Origanum vulgare), sajolida (Satureja montana), menta (Mentha sativa) i serpoll (Thymus serpyllum).

També es va pode tastar ratafia elaborada en el marc d’un taller conduit pel Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra (CENMA) durant el mes d’agost.

Més informació:

Informatius.ad

El Periòdic

(Visited 64 times, 1 visits today)

0 thoughts on “NOTICIA: tast d'herbes cultivades a Andorra

 1. Anna Galera

  Va ser una trobada molt agradable, amb una excel·lent presentació dels cultius. El tast d’olis macerats en herbes tot un encert. Gràcies per convidar-nos.

  Reply
  1. apsb Post author

   Gràcies pels vostres comentaris tant positius, que ens anima a seguir treballant amb ganes per a difondre les virtuts de les plantes cultivades per productors amb ganes d’oferir productes de qualitat.

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *