NOTICIES: Cuina botànica a Girona

      No hi ha comentaris a NOTICIES: Cuina botànica a Girona

Pels amants de la cuina botànica, a partir d’aquest mes la Iolanda Bustos ha engegat  al seu restaurant, La Calèndula de Girona, un menú degustació on tots els plats estan elaborats i guarnits amb herbetes, flors i fruits silvestres que recol.lecta ella mateixa.

Veure menú

Durant les Fires de Sant Narcís de Girona, estaran cada dia oberts, migdia i vespre del 23 d’octubre a l’1 de novembre inclòs.

El proper dia 15 de novembre a l’estand d’UNICEF del Firatast de Girona, hi farà una activitat englobada dins el projecte “contes que es mengen”, pels més petits de la casa. L’activitat està dirigida a nens i nenes de fins a 7 anys i tindrà lloc dins el pavelló de fires de les 17 a les 19h. L’activitat és gratuïta per tots els assistents al Firatast.

Com a novetat a Girona, està a punt d’iniciar-se un màster en ingredients i tindrà lloc a l’Escola Hostaleria de Girona. Són 12 classes temàtiques que s’impartiran la primera el proper dia 21 d’octubre i quinzenalment fins el mes d’abril. L’objectiu d’aquest curs és ensenyar més de 1000 ingredients de tot el món per reforçar els coneixements gastronòmics. Tot el curs està ampliament documentat i inclou tast sensorial de tots els ingredients. El curs l’imparteix l’Annette Abstoss i està avalat per cuiners tant reconeguts com en Joan Roca o el mateix Ferràn Adrià (contacte: Veronique van Campen: 650 01 28 87 vvancampen@gmail.com).

RECEPTA DE CUINA SILVESTRE DE LA IOLANDA BUSTOS:

Aquest mes us presento la regalèssia. També podreu veure la recepta que he preparat amb les arrels d’aquesta planta, que us anirà d’allò més bé pel mal de coll ara que ens ha atrapat la fred de cop:  Xarop de regalèssia

FONT: Iolanda Bustos

(Visited 38 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *