L’Associació Flora Catalana ha publicat el tercer número de la seva revista Milfulles, amb un munt de notícies i articles de gran qualitat sobre el món de les plantes.
Entra molts d’altres hi podreu trobar els següents articles:
- Fruits i llavors, font de vida. A càrrec de: Josep M. Farreró.
- 4a jornada gastronòmica de les plantes oblidades. A càrrec de: Marc Talavera Roma.
- La vegetació de les molleres dels Pirineus. A càrrec de: Grup de Geobotànica i Cartografia de la Vegetació (GEOVEG-UB).
- Preparació del sòl per al cultiu ecològic. Llaurar o no llaurar, heus aquí la qüestió. A càrrec de: Santiago Soto Broto
- Plantes que han fet història: la quina. L’escorça guaridora. A càrrec de: Pasqual Bernat López.
- La canyella de Ceilan. A càrrec de: Carme Bosch Cebrian.
- Les vicissituds de l’aleixandri (Smyrnium olusatrum). A càrrec de: Montserrat Enrich.
- La pimpinella a la cuina. A càrrec de: Iolanda Bustos
- La infraestrutura Mundial l’informació sobre biodiversitat (GBIF). A càrrec de: Neus Nualart Dexeus
- Conect-e. La viquipèdia del Coneixement Ecològic Tradicional.
- i molt més…
(Visited 190 times, 1 visits today)