RECURS: Calendari del bon consumidor

      No hi ha comentaris a RECURS: Calendari del bon consumidor

El Calendari del Bon consumidor 2019 està concebut per mostrar, de forma visual i atractiva però també amb tot el rigor científic, la necessitat de fomentar el consum de productes de temporada i proximitat produïts de forma sostenible com a element clau garantir la viabilitat de l’agricultura i preservar la biodiversitat, els paisatges, i els serveis ecosistèmics dels quals tots depenem. I també per fer front al canvi climàtic.

En cadascun dels mesos hi trobareu il·lustrades 24 varietats agrícoles tradicionals i espècies silvestres, que són una petita mostra de totes les que es poden consumir aquell mes. Els mesos estan encapçalats per una il·lustració i un breu text basat en evidències científiques sobre aspectes relatius a la sostenibilitat i el consum, amb consells bàsics perquè tots puguem ser millors consumidors. Els protagonistes de cadascuna d’aquestes il·lustracions són espècies animals escollides precisament perquè les seves poblacions es troben amenaçades o en declivi a causa d’amenaces derivades de l’activitat humana.

Adquirint aquest calendari, autoeditat pel Col·lectiu Eixarcolant, i idea original de la il·lustradora Estela de Arenzana i l’Associació Agroecològica de Can Mercaderet, esteu contribuint a fer possibles projectes que precisament tenen l’objectiu de fomentar el desenvolupament d’un sistema de producció, distribució i consum d’aliments més sostenible, lògic, i just.

Més informació

(Visited 185 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *