RECURSOS: BCN Smart rural promou la viabilitat del llúpol amb cupons d’innovació

Els “Cupons d’Innovació BCN Smart Rural” són una nova línia d’ajuts creada per l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) en el marc del PECT BCN Smart Rural, un projecte de desenvolupament territorial intel·ligent cofinançat per la Diputació de Barcelona i el fons europeu FEDER que s’implementa a les comarques no metropolitanes de la demarcació de Barcelona.

Els “Cupons d’Innovació BCN Smart Rural” tenen per objectiu facilitar la innovació en microempreses del sector agroalimentari i forestal, oferint ajuts per a la contractació de serveis d’assessorament expert que estiguin orientats a fer possible un projecte d’innovació.

La primera convocatòria de “Cupons d’Innovació BCN Smart Rural” es va obrir el passat mes de juliol i s’hi van presentar un total de nou empreses. D’aquestes, set han tirat endavant i són les que, des d’ara fins a l’estiu, es beneficiaran d’un servei d’assessorament per part d’una entitat especialitzada, seleccionada a través d’un procés de contractació.

D’aquestes 7 fem esment del “Estudi de viabilitat d’una plantació de llúpol ecològic a Osona

Cadascun d’aquests projectes rebrà un ajut del 80% del cost del servei d’assessorament, amb un màxim de 2.950 euros + IVA. Les entitats proveïdores dels serveis tenen mig any per a la seva implementació, a la finalització del qual es procedirà al pagament de l’ajut.

De cara al 2020, es preveu obrir una segona convocatòria de “Cupons d’Innovació BCN Smart Rural”, consolidant així aquesta iniciativa i contribuint a l’objectiu transversal del desenvolupament rural que guia el projecte BCN Smart Rural.

Per a més informació: http://www.desenvolupamentrural.cat/cupons_innovacio

Font: Ruralcat, 5/02/2020

(Visited 72 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *