SORTIDA: El Parc de les Olors de Linyola obre les seves portes

I Jornada de Portes Obertes del Parc de les Olors de Linyola

Data: 18 de maig 2014

Lloc: Linyola (Pla d’Urgell, Lleida).

Contingut: fa una mica més d’un any es va engegar aquest projecte i passat aquest temps, els promotors volen compartir amb tothom l’exhuberància d’aquest nou espai a Linyola.

El Parc de les Olors de Linyola ocupa una superfície de més de 7.000 metres quadrats, i està constituït per més de 90 espècies diferents de plantes aromàtiques i medicinals, entre les que destaquen les plantes relacionades amb oficis artesanals.

Programa:

De 10:30h a 11:00 h: Presentació Parc de les Olors de Linyola, amb l’assistència de Pilar Comes (Coordinadora de la Xarxa de Parcs de les Olors de Catalunya) a la Teuleria de Linyola.

De 11:00h a 12:00 h: Portes Obertes del Parc de les Olors, amb visites guiades on us explicarem les característiques de les varietats de la flora que hi trobareu. Durant la visita podreu degustar infusions de l’Era de Cal Falillo (Centre Col·laborador de la Xarxa de Parcs de les Olors de Catalunya).

De 13:00h a 14:00 h: Presentació i cata de cervesa artesana amb camamilla, a càrrec de Birra 08 (artesans cervesers) i els productors i cultivadors de la camamilla de Linyola.

A les 14:30h: Dinar de Primavera Autogestionat amb productes del Parc de les Olors de Linyola. (places limitades, preu 14€)

  • Mojitos de mentes / xips de flors i fulles d’aromàtiques
  • Patés i cremes naturals amb pans artesans i altres
  • Caragols a la brutesca amb salses Teuleria
  • Brotxetes de carn i peix amb espècies
  • Gelat de sajolida i espígol
  • Xampany de saüc, cerveses artesanes i vins aromatitzats
  • Infusions de la comarca i cafès

Després de dinar hi haurà una demostració de Bitlles Catalanes Tradicionals. També es podrà gaudir del Bateig de Tractor i d’una passejada per l’Estany d’Ivars i Vila.sana.

El Parc s’inaugura el proper 18 de maig de 2014 amb la celebració de la Primera Jornada de Portes Obertes, i romandrà obert de forma ininterrompuda a partir del mes de juny, de 10h a 13h i de 16h a 20h. El preu de l’entrada individual i visita guiada és de 4€ per als adults i de 2€ per als infants de fins a 12 anys (els menors de 3 anys tenen l’entrada gratuïta).

Contacte: Per a sol·licitar-ho cal enviar un correu electrònic a info@teuleriadelinyola.cat o trucar al 609930663.

Més informació

(Visited 114 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *