SORTIDES: activitats d'estiu amb plantes de naturalwalks

SORTIDA: Plantes comestibles i remeieres 

Data: 19 de juliol de 2014, de 9:00 a 13:00 -13:30 h.

Lloc: Blanes (La Selva, Girona).

Contingut: passeig per descobrir les plantes amb usos comestibles i remeiers que es poden trobar per les platges i penya-segats de la costa al voltant de Blanes, a l’inici de la Costa Brava. Un matí en què relaxadament s’aprendrà a identificar correctament, a utilitzar de la manera apropiada o a conservar, per fer el rebost o farmàcia més natural a prop de casa durant l’estiu. Es donaran els coneixements bàsics sobre el món de les herbes d’avui i el seu ús en el passat, del litoral nord de Catalunya. Al nostre pas es trobaran plantes d’ambients de ribera, de platja i de penya-segats del litoral marí i es posarà atenció a la seva identificació especialment l’ús de fulles, tiges i flors.

A càrrec de: Evarist March, botànic.

Preu: 33€ / día (20% descompte per a estudiants)

Més informació

 

TALLER: Herbes remeieres pels símptomes d’estiu 

Data: 26 de juliol 2014, 15:30 A 19:30 h.

Lloc: Barcelona

Contingut: Vols aprendre a identificar les herbes medicinals que es poden utilitzar per als símptomes i problemes físics propis de l’estiu (cremades, contusions, picades, problemes digestius, infeccions a les orelles, oculars, …)? En aquest curs aprendràs a reconèixer fàcilment les plantes que podem trobar en l’entorn del centre de Catalunya i a utilitzar-les com farmaciola natural.

A càrrec de: Evarist March, botànic.

Preu: 33€

Més informació

 

CURS: Plantes comestibles i medicinals d’alta muntanya 

Data: 3 d’agost 2014, 9:30 – 19:00 h

Lloc: Vall de Núria (Ripollès, Girona).

Contingut: Aquest taller donarà els coneixements bàsics sobre el món de les plantes comestibles medicinals dels ambients de muntanya i alta muntanya de Catalunya, perquè puguis sortir a buscar-les amb total seguretat, aprenguis a respectar l’entorn natural on viuen i aprenguis les principals formes de utilitzar-les per millorar la teva salut.

A càrrec de: Evarist March, botànic.

Preu: 60€ / día (20% descompte per a estudiants)

Més informació

 

TALLER: Herbes silvestres per a professionals de la cuina 

Data: 4 d’agost 2014, de 16:00 a 20:00 h.

Lloc: Plana de Vic (Osona, Barcelona).

Contingut: Es tracta d’una sortida de mig dia adreçada a persones professionals de la cuina, el món de la gastronomia o amants d’aquest sector que volen eixamplar els seus coneixements sobre els recursos naturals silvestres i la seva utilització a diferents tipus de cuina de l’actualitat (cuina tradicional, rowfood, cuina d’avantguarda, vegetariana, …).  El taller serà molt pràctic perquè els participants puguin identificar amb simplicitat les plantes del entorn mediterrani, principalment prats, matollars i vores de bosc i n’aprenguin els seus usos tradicionals i actuals.

A càrrec de: Evarist March, botànic. Professor i consultor en gastrobotànica.

Preu: 40€ / día

Més informació

 

SORTIDA: Herbes i algues comestibles en Kayak

Data: 9 d’agost 2014, de 16:00 a 20:00 h

Lloc: Llançà (Alt Empordà, Girona)

Contingut: Una sortida de tarda-nit on, a més d’aprendre a utilitzar un kayak, es podrà aprendre les herbes comestibles dels penya-segats de la Costa i les algues de la zona. S’oferirà una nova mirada, fresca, amena i divertida del nostre territori passejant sobre les ones amb el propi moviment. Hi haurà temps de conèixer els racons i platges més amagades i alhora degustar les tapes marines més naturals de la Costa.

A càrrec de: SK KAYAK i Evarist March, botànic.

Preu: 37 € / día

Més informació

 

Contacte i inscripcions: info@naturalwalks.com

 

 

 

 

(Visited 65 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *