SORTIDES: cursos de plantes per gaudir de l’estiu

Pont de Sant Joan: la unió de plantes comestibles i cuina saludable

Dates: 22 al 24 de juny 2019

LlocCan Traver. Besalú (Garrotxa, Girona)

Contingut descobrir les plantes silvestres comestibles i la unió entre el camp, la ciència i la cuina a través d’un curs pràctic de dos dies i mig d’aire fresc i sala. Al matí passejarem descobrint diferents entorns naturals i la seva vegetació (prat, matollars i boscos mediterranis i de zones humides) i per les tardes ens endinsarem en el món de la cuina per aprendre el valor nutricional i les seves aportacions a la salut.

A càrrec de: Olga Cuevas, bioquímica i especialista en nutrició natural i Evarist March Sarlat, botànic especialitzat en l’ús de flora silvestre comestible.

Preu: 165 € (descomptes per estudiants)

Més informació

 

Curs de gastronomia silvestre de l’estiu al Montseny

Data: 30 de juny 2019

Lloc: Entorn del Casa Rural Masia El Buxaus (Arbúcies). Parc Natural del Montseny.

Contingut:  curs en format de sortida molt pràctica i amena per aprendre sobre les plantes comestibles i fruits que apareixen al preciós estiu del Montseny. Aprèn sobre la gastronomia silvestre juntament amb el botànic del Celler de Can Roca!

Els participants aprendran a: Identificar correctament les diferents espècies al camp, diferenciar les espècies semblants i principalment les espècies tòxiques, la seva aplicació bàsica per a la salut i la cuina i la seva recol·lecció i conservació.

A càrrec de: Evarist March, gastrobotànic (Naturalwalks)

Preu: 70 € (descomptes per estudiants i jubilats)

Més informació

 

 

(Visited 134 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *