SORTIDES: vacances per experimentar les herbes

      No hi ha comentaris a SORTIDES: vacances per experimentar les herbes

Vacances entre herbes i flors silvestres al Pirineu Català

Dates: del 20 al 24/7/2020

Lloc: Casa Leonardo, Senterada (Pallars Jussà, Lleida)

Contingut: Són unes vacances de salut on al mateix temps que passeges per diferents entorns del Pirineu català, acompanyat d’un guia professional de natura, pots aprendre sobre el paisatge, els costums del Pallars i també les herbes i les seves utilitats tot i allotjant-te en una casa rural com no en trobaràs d’altre a Catalunya. A les teves vacances podràs gaudir de passejades durant els matins per diferents indrets de la Vall Fosca i els seu entorn. Llocs molt bonics i tranquils, al peu o dins del Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici. Durant les passejades a més de gaudir de cada indret podràs aprendre a reconèixer les herbes, flors, fruits i llavors i els seus usos remeiers, comestibles o aplicats a la cuina. També aprendràs a reconèixer les plantes per elaborar begudes tradicionals, aprendre’n altres usos o millorar el teu coneixement botànic sense esforç. Cada dia dinarem al camp amb un dinar tradicional servit a l’antiga -carmanyola i mocador de fer farcells- i acabareu cada jornada elaborant el vostre remei, la vostra recepta, el vostre licor o el que correspongui amb les herbes collides al camp.

A càrrec de: Evarist March Sarlat, biòleg i etnobotànic, guia professional de Natura: la seva passió és la natura. Director de Naturalwalks.

Preu: TOTAL 4 DIES: 544€ -304 estada + 240 guiatge-  / persona

Més informació

Passejant entre vinyes ecològiques

Data: 4 de juliol 2020, 10:30 – 13:00 h

Lloc: Celler Espelt, Vilajuïga (Alt Empordà, Girona)

Contingut: Un matí relaxat, sentint l’aire de l’Empordà i les herbes aromàtiques del nord. Amb un ull al Cap de Creus i l’altre als Aiguamolls de l’Empordà aprendrem com el paisatge entre les nostres vinyes plenes d’història, es transforma en olors i sabors de flors, herbes que trobem en els seus vins. Un passeig que acaba amb una tast del vins de la terra.

Preu: 29 €

Més informació

(Visited 164 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *