JORNADA: quin material vegetal cal emprar en el cultiu de plantes aromàtiques i medicinals

La importància del material vegetal en el cultiu extensiu de plantes aromàtiques i medicinals

Data: 21 de juliol 2020, 16:30 – 17:35 h

Lloc: jornada en línia

Contingut: el material vegetal utilitzat per a cultivar és molt important i és l’origen d’una gran
part de la variabilitat del producte final obtingut. Conèixer la varietat comercial que es cultiva és el primer pas per obtenir un producte comercial homogeni i valoritzat. En aquesta jornada es parlarà de la importància de saber escollir la varietat més adequada pel nostre cultiu.

Programa:

  • Presentació i justificació de l’eina: “Catàleg on-line de varietats comercials de PAM”. A càrrec de: Roser Cristóbal, responsable del Grup de Plantes Aromàtiques i Medicinals del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC).
  • Création varietale et traçabilité des variétés sélectionnées. Exemple Suisse. A càrrec de: Xavier Simmonet, col·laborador científic d’Agroscope.
  • Multiplicació vegetativa de varietats comercials de PAM. A càrrec de: Anna Aldrufeu, responsable de producció dels Vivers Aldrufeu & Associats.
  • La producció de PAM en ecològic, una oportunitat de mercat. A càrrec de: Jaume Riera, responsable de producció dels Vivers Riera Villagrasa.
  • Torn obert de preguntes.

Organització: CTFC. Aquesta jornada forma part de l’activitat de demostració “Catàleg sobre material vegetal d’espècies aromàtico-medicinals amb valor industrial”, operació 01.02.01
del PDR de Catalunya 2014-2020.

Més informació

(Visited 315 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *