TALLER: l’aroma de les plantes medicinals

      No hi ha comentaris a TALLER: l’aroma de les plantes medicinals

L’aroma de les plantes medicinals

Dates: 21 de març, 18 d’abril i 16 de maig 2020, 10:30-14:00 h.

Lloc: Essència Espai de Benestar, Finca “Hort de la Sínia”, Hortes de Tamarit, s/n, 43008 Tarragona

Contingut: Les plantes del nostre jardí aromàtic ens ofereixen una multitud de fragàncies que són un gaudi pels nostres sentits. A partir de la percepció olfactiva copsarem quina energia ens desperta cada planta aromàtica i medicinal, descobrirem les seves propietats terapèutiques, despertarem la vinculació afectiva amb cada una d’elles, el que ens permetrà accedir al món dels records i crear-ne de nous, de la mà d’una bella experiència sensorial.

Aquests tallers monogràfiques sobre plantes aromàtiques i medicinals mediterrànies conviden a un realitzar un viatge sensitiu. A través dels sentits accediràs a un univers de sensacions, descobriràs els secrets que cadascuna d’elles guarden, la seva pura Essència, per fer-ne ús quan ho necessitis.

Programa:

  • 21/03/2020. Romaní: la rosada de mar. Una planta mediterrània amb molta història. Símbol de la immortalitat, de l’eterna joventut, de la felicitat i l’alegria. Atorga una sana energia natural extra, amb un gran poder revitalitzador i tonificant. El seu aroma crea un espai màgic i protector, convida a l’energia vital positiva, és de gran ajut per començar la primavera amb impuls i claredat.
  • 18/04/2020. Farigola: coratge i força. Una planta considerada sagrada per les diferents cultures del Mediterrani, amb un gran poder protector, destaca per la seva qualitat d’infondre valor.En el nostre país és una de les més utilitzades per elaborar remeis naturals per les seves múltiples propietats terapèutiques, sobretot a nivell respiratori i digestiu. La seva essència és forta i enèrgica, ajuda a alliberar els recursos vitals i la pròpia força instintiva, ens impulsarà a continuar endavant amb els objectius d’aquesta primavera.
  • 16/05/2020. Sàlvia: la cura medicinal. Planta mediterrània que des de ben antic ha estat valorada com a molt beneficiosa per a la salut. Considerada com una de les plantes de la dona, també s’utilitza en l’elaboració de diversos preparats cosmètics. La seva fragància forta i penetrant reflecteix la seva particular forma de viure. La sàlvia és una supervivent nata. El seu perfum característic ens aportarà aquesta primavera calma i confiança, estimularà la creativitat i l’auto afirmació.

Preu: 35 €/taller (Inclou els apunts i els preparats aromàtics que s’elaborin)

Contacte i inscripcions: Núria Cosialls, tel. 655388578, e-mail: nuria@essenciaespaidebenestar.com

Més informació

(Visited 148 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *