Taller de ratafia i altres licors d’estiu
Data: 27 de juny 2015, de 10:00 a 14:30 i de 16:00 a 19:00 h
Lloc: Cassà de la Selva (Gironès, Girona).
Contingut: Durant el matí s’explicaran els diferents alcohols que s’utilitzen en la preparació de licors i es sortirà a fer una passejada pel massís de les Gavarres per conèixer i recol·lectar algunes de les espècies que s’utilitzen per a fer la ratafia. A la tarda s’explicaran receptes de diferents licors i cada alumne prepararà dues ampolles de ratafia elaborades amb diferents alcohols.
A càrrec de: Carme Bosch és divulgadora d’etnobotànica aplicada i mestra artesana. El 1997 va crear l’Escola de les Flors al municipi de Fontanilles (Baix Empordà) i des del mateix any imparteix tallers de sensibilització al món vegetal a escolars de primària i secundària i a adults d’arreu del país. És autora dels llibres Essències, Dones d’aigua i coautora amb Cristina Bota de la Guia del Recol·lector.
Contacte: T.972 461 334 T.666 727 404 info@carmebosch.cat
Reblogged this on Celler-Adocse.