Usos medicinals i culinaris dels fruits de la tardor
Data: 19 d’octubre 2013, 10:00-14:00 i 15:00-19:00 h
Lloc: Cassà de la Selva (carretera provincial 85)
Contingut: Els nostres boscos a la tardor s’omplen de fruits comestibles, que es poden recol·lectar per a fer melmelades, xarops , licors, gelees, infusions, etc. L’objectiu del taller és aprendre a fer diferents preparats medicinals i culinaris amb els fruits silvestres i cultivats que fructifiquen a la tardor a Catalunya. Durant el matí es farà un passaig per identificar les plantes de l’entorn i recol·lectar-ne els seus fruits, a la tarda s’elaborarà amb la poma del ciri una crema nutritiva per a la pell, xarop de magranes,vi de codony, infusions, etc.
A càrrec de: Carme Bosch
Preu: 45 €
Contacte: T. 972 461 334 T.M. 666 727 404 e-mail: info@carmebosch.cat