VISITA: camp demostratiu de plantes aromàtiques del Solsonès

Setmana Bio per l’alimentació ecològica

Visita al camp demostratiu de plantes aromàtiques i medicinals del CTFC

Data: 20 d’octubre 2023, a les 11 i a les 17:00 h

Lloc: Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC), Ctra. Sant Llorenç de Morunys km. 2 Solsona (Solsonès, Lleida).

L’activitat consistirà en una visita guida, on podreu descobrir la col·lecció de les espècies aromàtico-medicinals més comunes i amb major potencial comercial del Solsonès: Artemisia absinthium, Origanum vulgare, Salvia romarinus, Thymus vulgaris, Satureja montana, Salvia officinalis, Hyssopus officinalis, Lavandula angustifolia, Lavandula latifolia.

Durant 2 anys s’han estat fent propeccions de poblacions silvestres al Solsonès, s’han obtingut olis essencials i analitzat el seu perfil químic. De totes les mostres, s’han escollit aquelles poblacions silvestres amb un interès químics més interessant i s’han posat en el camp demostratiu, junt amb una col·lecció de varietats comercials seleccionades amb més aptitud per a ser cultivades i comercialitzades en el sector de la indústria perfumera, cosmètica, medicinal i alimentària.

Les tècniques del Grup de Plantes Aromàtiques i Medicinals del CTFC us expicaran sobre el terreny les diferències de qualitat entre les poblacions silvestres i les varietats de cultiu.

Visita gratuïta.

Inscripció prèvia: biomarkets@ctfc.cat

Més informació

 

 

(Visited 68 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *