JORNADA: procés productiu del safrà a Santa Coloma de Farners

Jornada tècnica PATT

El safrà: cultiu, usos i propietats

Data: 3 de novembre 2018

Lloc: Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà, Tarragona). En el marc de la Fira “Som Terra de Safrà

Contingut: L’objectiu d’aquesta jornada tècnica és donar a conèixer el procés productiu del safrà explicant-ne les seves particularitats, i promoure el seu cultiu a les zones interiors de Catalunya.
La jornada s’inclou en el marc del “Som terra de safrà” de Santa Coloma de Queralt i està formada per una xerrada sobre el cultiu, una sobre fabricació d’extractes i les seves aplicacions a la indústria alimentària i farmacèutica, així com, d’un taller pràctic demostratiu de les seves possibles elaboracions.

Ponències destacades:

  • El cultiu de safrà. A càrrec de: Sra. Roser Cristóbal Cabau, enginyera agrònoma, especialitza en producció de PAM. Responsable del Grup de Plantes Aromàtiques del CTFC.
  • Fabricació d’extractes de safrà, el mercat i les aplicacions a la indústria farmacèutica i alimentària. A càrrec de: 
Sra. Noèlia Solé Moix.
  • Taller pràctic: elaboracions culinàries i medicinals a base de safrà.  A càrrec de: 
Sra. Astrid van Ginkel, Fitomón.

Inscripcions: La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través de: Ajuntament de Santa Coloma de Queralt (Tel.: 977880088 – A/e: of.turisme@stacqueralt.altanet.org) o de l’Escola Agrària de Tàrrega (Tel.: 973 310 715 – A/e: mireia.pinol@gencat.cat).

Més informació

 

(Visited 76 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *