JORNADA: varietats i experiències de cultiu del llúpol

El conreu del llúpol: maneig, varietats i experiències a Girona

Data: 15 de novembre 2019, 9:15-12:30 h

Lloc: Escola Agrària de l’Empordà, Monells (Baix Empordà, Girona).

Contingut: un dels components de la cervesa és el llúpol (Humulus lupulus) que juga un paper imprescindible en la seva obtenció, essent una planta enfiladissa el conreu de la qual es pot adaptar a les nostres contrades. A Girona hi ha varis productors consolidats: Lupulina i Biolupulus, que en la jornada ens donaran la seva visió del que cal tenir en compte a l’hora d’establir el conreu.

Programa:

  • El conreu del llúpol, generalitats i maneig.
  • Les varietats del llúpol, adaptació a les nostres contrades
  • L’experiència del projecte Biolupulus, l’associació de productors

A càrrec de: Dr. Albert Vilardell,tècnic agrícola i fundador de Biolupulus.

  • Experiències en el conreu del llúpol. Lupulina,iniciació i consolidació

A càrrec de: Sr. Jordi Sánchez,Biòleg i gerent de Lupulina

Inscripció: La jornada és gratuïta però cal inscriure’s omplint el següent formulari: https://forms.gle/xfhMm7cRTpJRGja39

Contacte: Per a més informació podeu contactar amb l’Escola Agrària de l’Empordà:Sr. Josep M. Puigdemunt. (Tel.: 972 630 622 –A/e:jmpuigdemunt@gencat.cat)

Més informació

(Visited 389 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *