International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species (BEWS)
Dates: 24-27 Octubre 2016
Lloc: Antalya (Turquia)
Contingut: simposi que tractarà un ampli ventall de temes que inclouen plantes silvestres comestibles (herbes i fruites), bolets silvestres comestibles i insectes, així com ara plantes aromàtiques i medicinals silvestres. El simposi proveirà una plataforma científica per intercanviar idees i lliçons apreses sobre la conservació de comestibles silvestres, així com oferirà un interessant programa social per a la interacció informal.
Organitzat amb el suport del Ministeri Turc d’Alimentació, Agricultura i Ramaderia.
Temes:
- Conservació.
- Ús sostenible.
- Nutrició i salut.
- Cultura gastronòmica.
- Etnobotànica.
- Màrketing i cadenes de valor.
- Lligams entre medi ambient i política.
- Conscienciació i comprensió del públic.
- Tecnologies de processat i post-collida.
- Caracterització molecular-química-morfològica.
- Domesticació.
- Bolets silvestres comestibles.
- Insectes comestibles.
Submissió de contribucions i resums: abans del 31 de juliol 2016.
Registre: a partir del 15 d’agost 2016. Pagament: 1 d’octubre 2016
Informació sobre l’allotjament
Contactes:
Per aspectes logístics:hulya@paranteztour.com / info@paranteztour.com
Editorial: Dr. Saadet Tuğrul Ay, saadet@bews2016.com