CONGRES: trobada a Turquia sobre biodiversitat i plantes silvestres comestibles

International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species (BEWS)

Dates: 24-27 Octubre 2016

Lloc: Antalya (Turquia)

Contingut: simposi que tractarà un ampli ventall de temes que inclouen plantes silvestres comestibles (herbes i fruites), bolets silvestres comestibles i insectes, així com ara plantes aromàtiques i medicinals silvestres. El simposi proveirà una plataforma científica per intercanviar idees i lliçons apreses sobre la conservació de comestibles silvestres, així com oferirà un interessant programa social per a la interacció informal.

Organitzat amb el suport del Ministeri Turc d’Alimentació, Agricultura i Ramaderia.

Temes:

  • Conservació.
  • Ús sostenible.
  • Nutrició i salut.
  • Cultura gastronòmica.
  • Etnobotànica.
  • Màrketing i cadenes de valor.
  • Lligams entre medi ambient i política.
  • Conscienciació i comprensió del públic.
  • Tecnologies de processat i post-collida.
  • Caracterització molecular-química-morfològica.
  • Domesticació.
  • Bolets silvestres comestibles.
  • Insectes comestibles.

Submissió de contribucions i resums: abans del 31 de juliol 2016.

Registre: a partir del 15 d’agost 2016. Pagament: 1 d’octubre 2016

Informació sobre l’allotjament

Contactes:

Per aspectes logístics:hulya@paranteztour.com / info@paranteztour.com

Secretaria BEWS2016

Editorial: Dr. Saadet Tuğrul Ay, saadet@bews2016.com

Més informació

 

(Visited 53 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *