El cultiu de llúpol, producció, transformació i comercialització
Data: 17 de febrer 2021, 10:00 – 12:00 h
Lloc: en línia
Contingut: El desenvolupament de la producció i el consum de cervesa artesana a Catalunya fa que el llúpol (Humulus lupulus) tingui unes bones expectatives comercials. L’escassetat de flor de
llúpol com a matèria primera en l’elaboració de cervesa, converteix el llúpol en una alternativa a la
diversificació de cultius. La jornada pretén donar una visió del que cal tenir en compte a l’hora
d’establir el conreu, el seu maneig, producció, transformació i comercialització, i explicar l’experiència pràctica d’una de les plantacions pioneres a Catalunya.
Programa:
- Cutliu, generalitats, material vegetal, qualitat i maneig. A càrrec de: Anton Betbesé, IRTA.
- Producció i transformació ecològica. La comercialització del llúpol. A càrrec de: Quiònia Pujol, Lo Vilot Farm Brewer, SCCL.
Organitza: DARP.
Col·labora: Consell Comarcal de la Cerdanya, IRTA.
Contacte: acerdanya.daam@gencat.cat, tel. 972884550