AJUTS: Valencia subvenciona el cooperativisme en producció agroecològica amb plantes aromàtiques

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana ha convocat, a través de l’Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària, els ajuts per a diversos projectes de cooperació agrària dins del Pla per al Desenvolupament Rural, segons es recull al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

La primera convocatòria té per objectiu impulsar projectes de cooperació relacionats amb experiències innovadores i sostenibles entre productors i centres d’investigació amb cultius adaptats al canvi climàtic i produïts amb models agroecològics, entre els que es troben les plantes aromàtiques i medicinals, fruits secs, varietats autòctones i cultius tallafocs.

L’ajuda màxima per projecte no superarà els 80.000 euros. El percentatge de subvenció a concedir sobre la base de l’import total del cost/despesa admés com a auxiliable, serà d’un 40 %. No obstant això, aquest percentatge podrà ser del 80 % en el cas de projectes de cooperació presentats per entitats públiques.

La dotació pressupostària per als projectes de cooperació relacionats amb experiències innovadores i sostenibles entre productors i centres d’investigació amb cultius adaptats al canvi climàtic i produïts
amb models agroecològics es farà amb càrrec a la Secció 12, entitat 91, Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària, línia SO833000, fins a un import global màxim de 67.000 euros en 2019, i 300.000 euros en 2020.

Podran ser beneficiaris els operadors del sector agroalimentari, persones físiques o jurídiques, públiques o privades, que conformin un Equip d’innovació i presenten un projecte pilot o per al desenvolupament de nous productes, tècniques, processos i tecnologia.

Font: Castellón información

(Visited 117 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *