CONGRÉS: Fòrum polític del projecte INCREDIBLE sobre productes silvestres

INCREDIBLE Policy Foum

Dates: 16 i 17 de març 2021

Lloc: en línia.

Contingut: 4 sessions digitals enfocades a les accions necessàries per posicionar els productes forestals no fusters (PFNF) com un pilar de l’economia verda a Europa. Una oportunitat per considerar els aspectes més destacats de les polítiques dels PFNF i enriquir un llibre blanc sobre les prioritats a Europa.

Ponents principals: Patricia Shanley (afiliat), James Chamberlain (afiliat) i Davide Pettenella (Universitat de Pàdua) amb representants de la DG Agri, la DG Grow i la DG Env. L’acte, organitzat per Marc Palahí (EFI) i Ewald Rametsteiner (FAO), té l’honor de donar la benvinguda a Joao Pedro Matos Fernandes, ministre de Medi Ambient de Portugal, a la sessió inaugural.

Programa:

16/03/2021

  • SESSIÓ I: Escenari: revelació del potencial dels productes forestals que no són de fusta (11.00-13.30h).
  • SESSIÓ II: Aprovisionament sostenible i subministrament segur de PFNF (15.00-17.15h)

17/03/2021

  • SESSIÓ III: Cadenes de valor de la NWFP competitives i equitatives de PFNF (11.00-13.15h)
  • SESSIÓ IV: Crida a l’acció. el Llibre blanc “Productes forestals no fusters per a les persones, la natura i l’economia verda. Prioritats polítiques per aprofitar el seu potencial ocult ”..  (15.00-17.30h)

Organitzat per: INCREDIBLE project, liderat per European Forest Institute (EFI) and co-organist per la Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO).

El projecte INCREDIBLE té com a objectiu mostrar com els productes forestals no fuster (PFNF) poden jugar un paper important en el suport a la gestió forestal sostenible i al desenvolupament rural, creant xarxes per compartir i intercanviar coneixements i experiència. “Xarxes d’innovació de suro, resines i productes comestibles a la conca mediterrània” (INCREIBLE) promou la col·laboració i la innovació intersectorials per ressaltar el valor i el potencial dels PFNF a la regió. Hi ha una iNet específica de plantes aromàtqiues i medicinals.

Més informació sobre el fòrum

(Visited 65 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *