CONGRÉS: primer simposi internacional sobre cultius per a begudes

I International Symposium on Beverage Crops

Dates: 20-25 novembre 2016

Lloc: Cairns, Queensland (Australia)

Contingut: les vendes internacionals de begudes s’estimen en més de 2 trilions de litres a l’any. Les begudes i els cultius per a begudes tenen un gran impacte en la població mundial pel que fa a ocupació, ingressos, nutrició i estil de vida, així com per la seva terapèutica (relaxació) i rol social. A més són una important font d’ingressos per la població rural de molts països, desenvolupats i en vies de desenvolupament.

Entre els principals cultius considerats hi ha: cafè, te, cacau, fruits, vegetals, cereals, llegums, herbes i llúpol, i altres plantes minoritàries. Serveixen per elaborar cafè, te, xocolata, vi, cervesa, sidra, i diverses begudes vegetals.

Les sessions del simposi inclouen els següent cultius:

  1. Te.
  2. Cafè
  3. Cacao
  4. Sucs de fruites
  5. Sucs de verdures.
  6. Vi.
  7. Cervesa.
  8. Begudes a base d’herbes.
  9. Altres begudes no alcohòliques.
  10. Altres begudes alcohòliques.
  11. Begudes i salut humana.

Submissió de resums: del 19 de febrer al 31 d’octubre.

Organització: Prof. Dr. Roderick A. Drew Griffith University, Nathan Campus, Nathan Q4111 – Australia (61)737357292 (61)737357618 r.drew@griffith.edu.au

Contacte: istth2016@griffith.edu.au

Més informació

(Visited 54 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *