I International Symposium on Beverage Crops
Dates: 20-25 novembre 2016
Lloc: Cairns, Queensland (Australia)
Contingut: les vendes internacionals de begudes s’estimen en més de 2 trilions de litres a l’any. Les begudes i els cultius per a begudes tenen un gran impacte en la població mundial pel que fa a ocupació, ingressos, nutrició i estil de vida, així com per la seva terapèutica (relaxació) i rol social. A més són una important font d’ingressos per la població rural de molts països, desenvolupats i en vies de desenvolupament.
Entre els principals cultius considerats hi ha: cafè, te, cacau, fruits, vegetals, cereals, llegums, herbes i llúpol, i altres plantes minoritàries. Serveixen per elaborar cafè, te, xocolata, vi, cervesa, sidra, i diverses begudes vegetals.
Les sessions del simposi inclouen els següent cultius:
- Te.
- Cafè
- Cacao
- Sucs de fruites
- Sucs de verdures.
- Vi.
- Cervesa.
- Begudes a base d’herbes.
- Altres begudes no alcohòliques.
- Altres begudes alcohòliques.
- Begudes i salut humana.
Submissió de resums: del 19 de febrer al 31 d’octubre.
Organització: Prof. Dr. Roderick A. Drew Griffith University, Nathan Campus, Nathan Q4111 – Australia (61)737357292 (61)737357618 r.drew@griffith.edu.au
Contacte: istth2016@griffith.edu.au