International Symposium on Beverage Crops
Dates: 22-25 Octubre 2018
Lloc: Xi’An, Shaanxi (Xina)
Contingut: els cultius extensius a partir dels quals s’elaboren begudes inclouen el cafè, te, cacao, fruits, vegetals, cereals, llegums, herbes i llúpol. També s’han emprat altres plantes minoritàries al llarg de la història de la humanitat. El simposi acullirà tothom que estigui vinculat a la cadena de valor de les begudes, per participar en presentacions, tallers, discussions i exposició de productes.
Límit d’enviament de resums: 7 d’octubre 2018, a través de l’aplicació ROSA
Organitza: International Society of Horticultural Science
Contactes:
Prof. Dr. Roderick A. DrewGriffith Sciences
Logan Campus, Griffith University
University Drive
Meadowbrook, QLD 4131
Australia(61)733821291(61)737357618r.drew@griffith.edu.au
Hu XiaosongChina Agricultural University
No.17 Qinghua Donglu, Haidian District
Beijing
Chinahuxiaos@263.net