CURS: aplicacions culinàries d'herbes silvestres al Basque Culinary Center

Hierbas silvestres gastronòmicas

Dates: 2 de març 2015, 10:00 – 17:30 h

Lloc: Basque Culinary Center (BCC), Paseo Juan Avelino Barriola, 101 – 20009 Donostia-San Sebastián (Gipuzkoa)

Contingut: S’aprendran les característiques d’algunes plantes silvestres que es troben a cada estació, així com la seva utilització a la cuina, una tendència en molts restaurants d’avantguarda del moment.

A càrrec de: Evarist Marc, botànic de Naturalwalks, que treballa entre altres amb el Celler de Can Roca, i d’un cuiner del Basque Culinary Center.

Programa:

  • Introducció a les herbes silvestres: Perquè s’empren herbes silvestres?, sostenibilitat, tendència gastronòmica.
  • Perfil botànic: famílies d’herbes, tipus.
  • Característiques organolèptiques: mostres d’herbes a l’aula, valor nutricional, perfil de sabors, cata vertical.
  • Usos: usos per parts de cada herba, usos domèstics, usos moderns.
  • Preparacions: tècniques associades, preparació de plats moderns, degustació.

En funció de la climatologia es farà un sortida pels voltants per a recol·lectar les plantes silvestres.

Adreçat a: professionals de totes les àrees de la restauració.

Preu: 160 €. Menjar inclòs.

Més informació

(Visited 30 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *